Een mix van nieuwbouw en brocante

Eduards Trailer Factory gelegen in Lommel is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van aanhangwagens voor de meest uiteenlopende sectoren. Met een team van ruim 100 personen zijn ze dagelijks bezig om een snelle en goede service te bieden. Met grote en kleine innovaties gaan ze ver in het leveren van maatwerk. Het is een uniek bedrijf dat koos voor een karaktervol interieur.

Sfeer en beleving

Het creëren van de juiste sfeer en beleving staat centraal. De bedrijfswaarden matchen het interieur. Eduards is een bedrijf waar werknemers op de eerste plaats komen. Iedereen moet zich welkom voelen op kantoor. Geen stereotype grijze uitstraling maar een sfeervol kantoor met een huiselijke look & feel. Blije en gezonde werknemers zijn een must. Vandaar de keuze voor de ergonomische zit/sta bureaus.

Frivole toetsen uit de natuur

De keuze voor natuurlijke elementen is een duidelijke visie van het bedrijf. De aanwezigheid van groen creëert een positief gevoel en maakt mensen gelukkiger. Met hangplanten en bloemen hebben ze de open ruimte omgetoverd en een huiskamergevoel gecreëerd. Het by nature geïnspireerde kleurenpallet  geeft rust en creativiteit. Het spelen met verschillende vormen geeft meer pit aan het interieur. Zo is er gekozen voor de Charlie on wheels met zachte afronding en de hoekige Victory . De deskscreens met 3Dpush uit vilt zorgen voor een goede akoestiek en geven een speels accent.

Liefde voor tweedehands

Inspiratie haalden ze uit Amsterdam. De wandpanelen zijn gemaakt uit oude kastdeuren. Upcycling is goed voor het milieu en prachtig voor het interieur. Oud wordt nieuw en stijlvol. Tapijten op kantoor zijn niet alledaags. Toch creëren ze veel sfeer en geven een warme en huiselijke uitstraling.

Kan jouw kantoorinterieur ook een boost gebruiken? Onze experts staan voor je klaar. Met gericht advies, helemaal op jouw maat!

Toegepaste oplossingen

Charlie on Wheels

Met een zacht kantje

Victory

Met glans geslaagd

Deskscreen

Akoestische cocoon

Zit sta bureau
HT desk

Het bureau voor iedereen

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.