Akoestiek 28 juni 2022

Hoe verbeter je jouw concentratie op kantoor?

Ben jij het meest productief wanneer je rust om je heen hebt? Dit is natuurlijk niet altijd even gemakkelijk in een kantoorruimte waar meerdere collega’s aan het werk zijn. Wanneer een zachte melodie op de achtergrond speelt, vraagt de ene collega iets aan de andere, wordt een andere collega opgebeld en er vormt er zich een groepje aan het koffieapparaat. Allemaal geluiden die je uit je concentratie kunnen trekken. Vind daarom hier de gepaste akoestische oplossing voor jouw kantoor!

Voordelen van geluidsdemping op kantoor

Onze akoestische oplossingen voor jouw kantoor hebben tal van voordelen. Het vermindert ruis, vervaagt achtergrondgeluiden die je uit je concentratie kunnen halen en bieden jou alle rust en privacy die je nodig hebt. Zo kan jij terug ongestoord en productief werken op kantoor.

Verschillende oplossingen voor de perfecte akoestiek in de kantoorruimte

Drisag biedt verschillende moderne én milieuvriendelijke oplossingen voor meer rust op kantoor. Zo heb je de keuze tussen het creëren van een eigen akoestische ruimte of panelen en accessoires die het geluid opvangen.

1. Akoestische accessoires

De akoestische accessoires van Drisag zijn gemaakt van gerecycled vilt. Akoestische vilten panelen staan bekend om hun geluidsdempende eigenschappen. Zo zorg je er dus voor dat de akoestiek in je kantoorruimte verbeterd terwijl je ook nog eens bijdraagt aan de natuur door het ecologisch kantje van deze accessoires.
Deze accessoires kan je zowel aan de muur plaatsen als hangen aan het plafond. Ook biedt Drisag akoestische accessoires aan die je kan verplaatsen in je kantoor. Bekijk het assortiment van akoestische oplossingen op onze website!

2. Je eigen booth of cocoon

Wanneer je je volledig wil afsluiten van het geluid voorzien we een eigen booth of cocoon voor jouw kantoor. Deze geven jou alle privacy die je nodig hebt. Heb je een belangrijke meeting of een telefoontje waar je je even voor wil afzonderen? Dit kan perfect in de booths of cocoons. Ook zou je hier even ongestoord kunnen werken, doordat je niet kan afgeleid worden door achtergrondgeluiden van kantoor.

3. Akoestische panelen en verplaatsbare muren

Met de akoestische panelen en muren splits je de kantoorruimte even op. Zo kan je dus in eenzelfde ruimte meerdere meetings houden. De panelen en muren zullen het geluidabsorberen. Deze panelen zijn telkens verplaatsbaar. Je verplaatst ze dus wanneer je maar wil.

4. Milieuvriendelijk met Drisag

Onze akoestische oplossingen zijn steeds gemaakt met milieuvriendelijk materiaal, zo kies je voor rust in je kantoor én ruim je tegelijkertijd samen met Drisag de oceaan op.

Wil jij de akoestiek verbeteren op kantoor? Onze interieurspecialisten geven je het gepaste advies. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via e-mail, ons telefoonnummer(+32 14 23 11 11)  of het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

Lees ook

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.