Ergonomie 23 augustus 2022

Circulair verhaal: Prio zit-sta

In onze vorige blogpost las je dat we in 1997 een bureautafel introduceerde met de naam Prio. Deze tafel evolueerde naar een heus modulair tafelprogramma waarmee we elke ruimte kunnen aankleden. Dit maakt dat er ongelooflijk veel van deze tafels in circulatie zijn. Dit zette onze productontwikkeling aan het denken. We gaan onze eerste eigen geproduceerde zit -sta bureau ontwikkelen. Maar hoe kunnen we dit combineren met de reeds circulerende Prio-tafels en ze dus duurzaam maken?

We beseften dat het louter vervangen van een statische tafel door een ergonomisch  zit-sta bureau niet duurzaam was. Dus kwamen de productontwikkelaars met het ingenieuze idee om het nieuwe zit-sta pootgestel van Prio op die manier te ontwikkelen dat een reeds bestaande Prio-tafel makkelijk omgebouwd kan worden.

Door het ombouwen van een statische Prio-tafel naar een ergonomisch bureau, word je werkcomfort enorm vergroot en maak je komaf met fysieke klachten. Bovendien verkleinen we de afvalberg aanzienlijk in vergelijking met de aankoop van een nieuw in hoogte verstelbaar bureau.

Ombouwen, klinkt drastisch en ingrijpend maar niets is minder waar. In principe wordt enkel het pootgestel omgewisseld en de elektrificatie aangekoppeld. Deze ergonomische ingreep kan zelfs op jullie werkvloer gebeuren.

Vraag je je nu af of dit specifiek met jou Prio-tafel kan?

Ontdek het hier en download de uitgebreide brochure van onze nieuwste Prio zit-sta.

 

 

Lees ook

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.