Many Floors, de unieke akoestische scheidingswand, met sterke designtrekjes...

design by Inge Van Gheel
IngeVanGheel_portret.jpg - 20.70 Kb
 
Inge Van Gheel

Na het behalen van haar diploma van interieurarchitecte te Brussel, vervolgde Inge Van Gheel haar studies in Engeland (post graduate in product design) en Zweden (master degree in design & identity) en behaalde diverse internationale design awards. 
Naast het runnen van haar eigen design studie in België, doceert Inge Van Gheel part time aan de Lessius Hogeschool te Mechelen en treedt zij op als jury in diverse design- en kunstscholen/organisaties. Dank zij haar internationale werkervaring (Zweden, California, Engeland, Hongarije, ...) heeft Inge Van Gheel een sterke, creatieve visie ontwikkeld.

Drisag is gespecialiseerd in kantoormeubelprojecten en beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen en aanverwante accessoires. Ons team van interieurspecialisten luistert naar uw wensen en zorgt voor vakkundig interieuradvies. Van de ontwerpfase tot en met de oplevering van uw project wordt u begeleid in het maken van de juiste keuzes. Van oudsher is Drisag bekend als fabrikant van ergonomische kantoorstoelen. In onze productie worden de beste materialen, de fijnste stoffen en leders verwerkt tot kwaliteitsvolle zitmeubelen. Onze vakkennis stellen we eveneens ter beschikking voor maatwerkprojecten en private label productie.


Copyright © 2008 - All Rights Reserved.