Frame21. langsheen de E313 te Herentals, weerspiegelt het idee van "De nieuwe werkplek"...

Temperatuur heeft een invloed op de werkprestaties

Er is een hechte correlatie tussen de productiviteit/werkprestaties en de temperatuur van de werkomgeving. Een werkruimte die te warm, te koud of te vochtig is, stimuleert noch het werkritme, noch de efficiëntie van het personeel.

personal_performance_graph.gif

De grafiek geeft deze correlatie aan. De werkprestaties van personen nemen reeds af bij een binnentemperatuur boven 23°C en dalen dramatisch vanaf 26°C. Daarom is het belangrijk om de binnentemperatuur onder controle te houden. Opgepast! Onder 'effectieve temperatuur' valt ook de vochtigheidsgraad.

Het is bewezen dat:
  • Ongelukken frequenter voorkomen bij extreme temperaturen. De ideale temperatuur schommelt rond de 21°C.
  • De mentale weerstand en het werkritme van het personeel nemen sterk af van zodra het te warm wordt in de werkruimte.
  • Om een comfortabel en efficiënt gevoel te hebben in een gebouw, moet voldoende rekening gehouden worden met de doeleinden van het gebouw.    

     
BRON :
http://nl.daikin.be/about-airco/why-airco/personal_performance/default.jsp
   

Drisag is gespecialiseerd in kantoormeubelprojecten en beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen en aanverwante accessoires. Ons team van interieurspecialisten luistert naar uw wensen en zorgt voor vakkundig interieuradvies. Van de ontwerpfase tot en met de oplevering van uw project wordt u begeleid in het maken van de juiste keuzes. Van oudsher is Drisag bekend als fabrikant van ergonomische kantoorstoelen. In onze productie worden de beste materialen, de fijnste stoffen en leders verwerkt tot kwaliteitsvolle zitmeubelen. Onze vakkennis stellen we eveneens ter beschikking voor maatwerkprojecten en private label productie.


Copyright © 2008 - All Rights Reserved.