Frame21. langsheen de E313 te Herentals, weerspiegelt het idee van "De nieuwe werkplek"...

Geur maakt werknemers tevreden

De werknemer hecht ook veel belang aan de geur op kantoor. Meer dan de helft (52%) van de ondervraagde werknemers noemt ‘geur’ als een van de belangrijkste factoren die de werksfeer negatief kunnen beïnvloeden. 

Bovendien is het ook zo dat geuren, moeilijke klanten bedaren.

64 % van de ondervraagden noemt de werkdruk een belangrijke factor en 55 % hecht de meeste waarde aan een goed humeur van collega’s.

De houding van collega's levert een belangrijke bijdrage aan de sfeer op de werkvloer. Collegialiteit (71 %) en sociale contacten met collega's tijdens het werk (60 %) zijn belangrijke factoren voor een positieve bijdrage. 

Bijna één op de drie mensen vindt het fijn als er radiomuziek klinkt op de werkvloer. 

Ook blijkt dat er verschillen zijn tussen mannen en vrouwen. Vrouwen vinden het vaker onhygiënisch op kantoor en zijn minder tevreden over de temperatuur waarin ze moeten werken, dan mannen. Mannen zijn vaker dan vrouwen tevreden met de auto en het mobieltje van de zaak.  

 


BRON :
http://www.hln.be/hln/nl/36/Je-Carriere/article/detail/198140/2008/03/07/
Geur-maakt-werknemers-tevreden.dhtml
http://www.ithaka.nl/nederlands/kenniscentrum/nieuws/?page=overzicht&id=44
http://www.arboportaal.nl/algemeen/actueel/geur-op-kantoor-is-medebepalend-
voor-tevredenheid-op-het-werk/news_view


Drisag is gespecialiseerd in kantoormeubelprojecten en beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen en aanverwante accessoires. Ons team van interieurspecialisten luistert naar uw wensen en zorgt voor vakkundig interieuradvies. Van de ontwerpfase tot en met de oplevering van uw project wordt u begeleid in het maken van de juiste keuzes. Van oudsher is Drisag bekend als fabrikant van ergonomische kantoorstoelen. In onze productie worden de beste materialen, de fijnste stoffen en leders verwerkt tot kwaliteitsvolle zitmeubelen. Onze vakkennis stellen we eveneens ter beschikking voor maatwerkprojecten en private label productie.


Copyright © 2008 - All Rights Reserved.